[srslte-users] srsLTE EnB

Andre Puschmann andre.puschmann at softwareradiosystems.com
Thu Jul 20 12:00:41 UTC 2017


On a side note, please register to the mailing list. Thanks.

On July 19, 2017 6:39:00 AM GMT+02:00, Akib Sayyed <akibsayyed at gmail.com> wrote:
>I am using following hardware.
>
>Bladerf x40 and One plus one and one plus 3
>
>I changed following parameters to zero i was able to see network.but
>was
>not able to register.
>
>tx_corr_dc_gain = 20
>tx_corr_dc_phase = 184
>tx_corr_iq_i = 19
>tx_corr_iq_q = 97
>
>Please let me know how i can get this network up and running
>
><https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
>Virus-free.
>www.avast.com
><https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
><#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>
>
>On Wed, Jul 19, 2017 at 12:44 AM, Andre Puschmann <
>andre.puschmann at softwareradiosystems.com> wrote:
>
>> Hey,
>> We have seen other devices which couldn't find the eNB before but
>couldn't
>> identify a clear cause for this. What phone are u using?
>>
>> Cheers
>> Andre
>>
>> On July 18, 2017 4:09:35 PM GMT+02:00, Akib Sayyed
><akibsayyed at gmail.com>
>> wrote:
>>>
>>> Dear list
>>>
>>> I am trying to use srsENB. everything goes well EPC is started. S1AP
>>> message is working properly. But unable to view network on phone. I
>tried
>>> openLTE on same machine and hardware its working.
>>>
>>> I have attached configuration  ,pcap  for my srsENB.
>>>
>>>
>>>
>
>
>-- 
>Akib Sayyed
>Matrix-Shell
>akibsayyed at gmail.com
>akibsayyed at matrixshell.com
>Mob:- +91-966-514-2243
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.softwareradiosystems.com/pipermail/srslte-users/attachments/20170720/bcc9121d/attachment.html>


More information about the srslte-users mailing list