[srslte-users] srsGUI not found

Ismael Gomez ismael.gomez at softwareradiosystems.com
Wed Jan 13 15:36:38 UTC 2016


Are you running cmake in a *new* build directory?

On Wed, 13 Jan 2016, 16:35 Chiara <c.capretti002 at studenti.unibs.it> wrote:

> I didn’t update the source code.
>
> When inside build directory I run
>
> cmake ../
>
> I have
> -- SRSGUI LIBRARIES SRSGUI_LIBRARIES-NOTFOUND
> -- SRSGUI INCLUDE DIRS SRSGUI_INCLUDE_DIRS-NOTFOUND
> — Could NOT find SRSGUI (missing: SRSGUI_LIBRARIES SRSGUI_INCLUDE_DIRS)
>
> Best regards,
> Chiara
>
> On 13 Jan 2016, at 15:48, Ismael Gomez <
> ismael.gomez at softwareradiosystems.com> wrote:
>
> When you update de source code and rebuild you better remove CMakeCache or
> the entire build directory
>
> On Wed, 13 Jan 2016, 15:33 Chiara <c.capretti002 at studenti.unibs.it> wrote:
>
>> Hi all,
>>
>> I have just repeated the installation of srsLTE and srsGUI but srsLTE
>> doesn’t find srsGUI. I found probably an error on the CMakeCache file,
>> where the variable SRSGUI_LIBRARIES and SRSGUI_INCLUDE_DIRS weren’t
>> initialised.
>> So I did:
>> SRSGUI_INCLUDE_DIRS:PATH=/usr/local/include
>> SRSGUI_LIBRARIES:FILEPATH=/usr/local/lib/srsgui.so
>>
>> After that, when I run make I have got an error:
>>
>> /home/lte/srsLTE/srslte/lib/sync/test/pss_file.c:341:27: fatal error:
>> srsgui/srsgui.h: No such file or directory
>>
>> What should I do?
>>
>> Thank you very much.
>>
>> Chiara
>> --
>> Informativa sulla Privacy: http://www.unibs.it/node/8155
>> _______________________________________________
>> srslte-users mailing list
>> srslte-users at lists.softwareradiosystems.com
>> http://www.softwareradiosystems.com/mailman/listinfo/srslte-users
>>
>
>
> Informativa sulla Privacy: http://www.unibs.it/node/8155
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.softwareradiosystems.com/pipermail/srslte-users/attachments/20160113/1422115a/attachment.html>


More information about the srslte-users mailing list